DeSalin K este o soluție nanotehnologică de curățare, cu acțiune rapidă și eficientă. Este ideal pentru curățarea de vopsea, rugină, rășină, ciment, clei, adeziv sau alte resturi organice de pe suprafețe cu rezistență chimică

Poate fi folosit pentru a elimina (de pe plăcile ceramice): stucul, mortarul și alte reziduuri pe bază de ciment. DeSalin K este un curățitor puternic pe bază de acid formic și acid hidrocloric care poate fi folosit doar la exterior.

Indicații de aplicare

  • Se testează pe o suprafață mică și cât mai puțin vizibilă. Stabiliți în ce diluție este eficient pentru fiecare suprafață în parte. Produsele pot fi diluate până la 1:5 (1 parte produs + 4 părți apă)
  • Curățirea trebuie făcută pe suprafețe mici (2-3 mp) deoarece produsul nu trebuie lăsat să acționeze mai mult de 2 minute după care trebuie sa fie limpezit și tinut sub observație până se usucă. Dacă se aplică pe suprafețe mici și fără a da din abundență, se actionează doar la suprafață și este usor de limpezit.
  • Dacă se dă din abundență și pe suprafețe mari, intră în profunzime unde rămâne activ mult timp și poate scoate clorură de calciu din structură (albeață) și devine greu de limpezit. De fiecare dată când limpezim îl activam în profunzime și scoatem din nou clorura de calciu. Clorură de calciu scoasă la suprafață nu pătează dar devine greu de îndepărtat, necesitând limpeziri repetate.
  • Rata estimată de consum este de 1l la 6 – 8 mp, depinzând mult de proprietățile suprafeței pe care este aplicat.

Siguranță și depozitare

  • Nociv în caz de inhalare. Provocă arsuri severe și leziuni oculare grave.
  • După utilizare spălați cu apă din abundență.
  • Purtați echipament de protecție: mănuși, îmbrăcăminte, ochelari de protecție, protecția feței. În cazul inhalării mutați victima la aer curat și asigurați-vă că respiră normal. Solicitați ajutor medical imediat.
  • Păstrați recipientul închis ermetic și în spații bine ventilate.

Solicita oferta sau informatii la telefon/email

Trimite mail
Suna acum