DeSalin AM – AntiMucegai este un fungicid puternic pe baza de apa care distruge mucegaiul, algele si microorganismele de pe suprafetele pe care este aplicat. Este ideal pentru curatarea suprafetelor afectate, prevenind petele negre si verzui cauzate de microorganisme.

DeSalin AM poate fi utilizat, de asemenea, si ca tratament preventiv pentru intretinerea suprafetelor interioare, cum ar fi: bucatariile, baile şi subsolurile. DeSalin® AM protejeaza, la fel de eficient, si suprafetele exterioare din: piatra, gresie, fantani arteziene, piscine si bazine.

Suprafețele interioare sau exterioare, vopsite sau nevopsite, se pot confrunta cu probleme de umiditate din cauza condensării vaporilor de apă sau infiltrărilor de apă. Vopselele au tendința de a absorbi apa, devenind un mediu ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, algelor sau a altor microorganisme. Curățarea suprafețelor afectate cu produse pe baza de clor, de obicei, agravează problema: sporii de mucegai nu sunt eliminați. Chiar mai mult decât atât, în loc să fie distruși, se răspandesc și contaminează părți și mai mari din suprafața respectivă

Indicații de aplicare

  • Pentru a dezinfecta si a preveni dezvoltarea mucegaiului, aplicati DeSalin® AM cu ajutorul unei pensule, fara nici o diluare prealabila.
  • Dupa 24 de ore, frecati cu un burete sau o perie rigida. Clatiti apoi suprafata cu apa sau cu un burete umed
  • Asigurati protectie pe termen lung impotriva microorganismelor, prin repetarea tratamentului cu Desalin® AM la fiecare sase luni.
  • Pentru utilizarea ca agent de curatare de zi cu zi, se dilueaza 1 parte DeSalin® AM si 9 parti de apa (1:10).
  • Rata de consum este de 8-10 m2 / L, depinzand mult de proprietatile suprafetei pe care este aplicat produsul.

Solicita oferta sau informatii la telefon/email

Trimite mail
Suna acum